top of page

DBK Construct (Zele, Oost-Vlaanderen) is een ervaren partner in vakkundige renovatie van alle gevels

Laat de gevel van uw woning schitteren voor lange tijd

U kunt altijd een beroep doen op de ervaring van DBK Construct uit Zele, (Oost-Vlaanderen) om de gevel en buitenmuren van uw pand een duurzame bescherming te geven. Wij zorgen voor gevelreiniging, renovatie van het voegwerk en gevelschilderwerken.

 

Met de weersomstandigheden in België moet u er wel voor zorgen dat de gevel in goede staat is. Anders hebt u kans dat er vocht binnendringt en er hinder of schade ontstaat in huis. Natuurlijk moeten eerst en vooral de voegen van het metselwerk tiptop in orde zijn. Wij controleren dat graag voor u en herstellen alle voegen in de gevel en muren.

Voor optimale bescherming raden we u aan om de gevel daarna ook te laten schilderen. We hebben daarvoor een speciale, eeuwenoude schildertechniek: kaleien. Dat is een pleistertechniek die zeer goed beschermt tegen bijvoorbeeld slagregen. Met kaleiverf leggen we een dampopen laag over elke buitenmuur, waardoor vocht en zouten minder kans hebben om schade aan te richten. 

Het resultaat is een buitenkant met een stijlvolle, authentiek landelijke uitstraling, waar de structuur van het metselwerk nog door te zien is. De techniek wordt ook vaak gebruikt bij de restauratie van monumenten en andere oude gebouwen.

We zijn overigens ook actief rond Zele, bijvoorbeeld in Berlare en Wichelen, maar ook in Lokeren, Waasmunster en Hamme.

Meer weten over de gevelschilderwerken van DBK Construct, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page